Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX
Plan zajęć - Semestr zimowy 2018/2019

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2018/2019 - Semestr zimowy 2017/2018

Wybrany podział planu:     
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.1
Wykład (125), Jacek Nowicki
8:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (334), Jacek Nowicki, Mariola Pabiańczyk
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Budynek Jubileuszowy