Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX] Semestr zimowy 2014/2015

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.1
Wykład (125), Jacek Nowicki
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
13:30, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (335), Czesław Klocek
13:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (335), Jacek Nowicki
14:00
15:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Budynek Jubileuszowy

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)