Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX
Plan zajęć - Semestr zimowy 2011/2012


Wybrany podział planu:     
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2011-10-10 - 2011-10-16  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.1
Wykład (242), Jacek Nowicki
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
13:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (335), Czesław Klocek, Jacek Nowicki
13:30, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (335), Czesław Klocek, Jacek Nowicki
14:00
15:00
15:15, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (335), Jacek Nowicki, Czesław Klocek
16:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Budynek Jubileuszowy