Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX
Plan zajęć - Semestr zimowy 2008/2009


Wybrany podział planu:     
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2009-01-26 - 2009-02-01  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.1
Wykład (334), Jacek Nowicki, Czesław Klocek
8:00, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (321), Czesław Klocek, Jacek Nowicki
9:00
10:00
11:00
12:00
13:0013:00, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (242), Czesław Klocek, Jacek Nowicki
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Budynek Jubileuszowy