Plan zajęć przedmiotu Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX] Semestr zimowy 2008/2009
Ustawienia planu
Poniedziałek
Czesław Klocek, Jacek Nowicki
8:00
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 8:00 - 8:45
Sala 334, budynek nr BUJUB
Wtorek
Środa
Czwartek
Czesław Klocek, Jacek Nowicki
8:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy czwartek, 8:00 - 8:45
Sala 321, budynek nr BUJUB
Piątek
Czesław Klocek, Jacek Nowicki
13:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy piątek, 13:00 - 13:45
Sala 242, budynek nr BUJUB
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Budynek Jubileuszowy