Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Metody sensoryczne w ocenie jakości żywności [B.W7T.MSOJZ.SI.BBTSX] Semestr zimowy 2011/2012

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 14:00 Sala 1.71, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 14:00 Sala 1.28, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)