Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza sensoryczna produktów spożywczych [B.W04.ASPSP.SI.BBTSX] Semestr letni 2012/2013

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Teresa Fortuna
17:15 Wykład, grupa 1 każdy poniedziałek, 17:15 - 18:45 Sala 130, budynek nr WL

Wtorek

Środa

Małgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwość13:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 17:30 Sala 1.71, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz
17:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każda środa, 17:30 - 21:15 Sala 1.71, budynek nr TZ

Czwartek

Małgorzata Bączkowicz
12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 każdy czwartek, 12:00 - 15:45 Sala 1.71, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz
15:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy czwartek, 15:45 - 19:30 Sala 1.71, budynek nr TZ

Piątek

Legenda wykorzystanych na planie kodów budynków:

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)