Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza sensoryczna produktów spożywczych [B.W04.ASPSP.SI.BBTSX] Semestr letni 2012/2013

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:0012:00, gr.4
Ćwiczenia laboratoryjne (1.71 bud.TZ), Małgorzata Bączkowicz
13:00
13:45, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.71 bud.TZ), Małgorzata Bączkowicz
14:00
15:00
15:45, gr.3
Ćwiczenia laboratoryjne (1.71 bud.TZ), Małgorzata Bączkowicz
16:00
17:00
17:15, gr.1
Wykład (130 bud.WL), Teresa Fortuna
17:30, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (1.71 bud.TZ), Małgorzata Bączkowicz
18:00
19:00
20:00
21:00

Legenda wykorzystanych na planie kodów budynków:

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)