Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza sensoryczna produktów spożywczych [B.F6.APS.SI.BBTSX] Semestr letni 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Małgorzata Bączkowicz
8:30 Wykład, grupa 3 każdy wtorek, 8:30 - 10:00 Sala 21, budynek nr PK

Środa

Małgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwość16:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 20:00 Sala 1.71, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Legenda wykorzystanych na planie kodów budynków:

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)