Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza sensoryczna produktów spożywczych [B.F6.APS.SI.BBTSX] Semestr letni 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Małgorzata Bączkowicz
8:00 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 8:00 - 9:30 Sala 131, budynek nr CW

Środa

Małgorzata Bączkowicz
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każda środa, 8:00 - 11:45 Sala 1.71, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz
13:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każda środa, 13:30 - 17:15 Sala 1.71, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz
17:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 każda środa, 17:15 - 21:00 Sala 1.71, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Legenda wykorzystanych na planie kodów budynków:

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)