Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologie przemysłów fermentacyjnych [B.6s.TPF.SI.BBTSX] Semestr letni 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Aleksander Poreda, Paweł Sroka, Tomasz Tarko
9:45 Wykład, grupa 1 każdy poniedziałek, 9:45 - 11:15

Wtorek

Środa

Aneta Ciosek
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala 1.137, budynek nr TZ

Czwartek

Aneta Ciosek
niestandardowa częstotliwość8:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 13:00 Sala 1.137, budynek nr TZ
Aneta Ciosek
niestandardowa częstotliwość13:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 18:00 Sala 1.137, budynek nr TZ

Piątek

Aneta Ciosek
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala 1.137, budynek nr TZ
Marek Zdaniewicz
niestandardowa częstotliwość13:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 18:00 Sala 1.137, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)