Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:30,
sala 0.91 |
Genowefa Bonczar, Marek Sady, Maria Walczycka | 15/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:30,
sala 0.91 |
Genowefa Bonczar, Marek Sady, Maria Walczycka | 15/ |
|
3 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:30,
sala 0.91 |
Genowefa Bonczar, Marek Sady, Maria Walczycka | 15/ |
|
4 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:30,
sala 0.91 |
Genowefa Bonczar, Marek Sady, Maria Walczycka | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.