Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45,
sala 0.135 |
Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk | 13/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala 0.135 |
Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.