Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2017/2018

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45, sala 0.135
Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 13/ szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 0.135
Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 9/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)