Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.CHK.SDIPI.SI.TTZXX
Seminarium (SEM)
Semestr zimowy 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 30 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.41 |
Krzysztof Surówka | 6/ |
szczegóły![]() |
2 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.41 |
Krzysztof Surówka, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak | 6/ |
szczegóły![]() |
3 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.41 |
Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Grzegorz Fiutak | 6/ |
szczegóły![]() |
4 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.41 |
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Grzegorz Fiutak | 6/ |
szczegóły![]() |
5 |
każdy poniedziałek, 14:30 - 16:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.41 |
Joanna Banaś, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz | 6/ |
szczegóły![]() |
6 |
(brak danych),
(budynek nieznany),
(sala nieznana)
|
Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek | 1/ |
szczegóły![]() |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.