Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2017/2018

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 45
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy wtorek, 10:30 - 13:30, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek 14/ szczegóły
2 każdy wtorek, 10:30 - 13:30, sala 0.136
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek 12/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)