Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:45 - 18:30,
sala 1.71 |
Lesław Juszczak, Barbara Mickowska, Anna Sadowska-Rociek | 14/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:45,
sala 1.71 |
Barbara Mickowska, Anna Sadowska-Rociek, Lesław Juszczak | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.