Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy wtorek, 9:45 - 12:00,
sala 1.35 |
Ewa Cieślik, Marek Sady, Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek | 37/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.