Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45,
sala 0.108 |
Piotr Kulawik | 12/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala 0.108 |
Joanna Tkaczewska | 12/ |
|
3 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:45,
sala 0.108 |
Marzena Zając | 15/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.