Toksykologia żywności T.6s.TOZY.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 30 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 18:30,
sala 1.102 |
Ewelina Piasna-Słupecka | 12/ |
szczegóły![]() |
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 16:00,
sala 1.102 |
Jerzy Pałasiński | 12/ |
szczegóły![]() |
3 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:45,
sala 1.102 |
Barbara Borczak | 16/ |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.