Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Toksykologia żywności T.5s.TOZY.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2017/2018

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 16:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Barbara Borczak 13/ szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:30, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Jerzy Pałasiński 15/ szczegóły
3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:45, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Jerzy Pałasiński 11/ szczegóły
4 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:15, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Jerzy Pałasiński 13/ szczegóły
5 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:30, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Barbara Borczak 14/ szczegóły
6 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:30, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Barbara Borczak 15/ szczegóły
7 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 16:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Barbara Borczak 14/ szczegóły
8 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 18:30, Wydział Technologii Żywności, sala 1.102
Jerzy Pałasiński 13/ szczegóły
9 (brak danych), (budynek nieznany), (sala nieznana)
0/ szczegóły
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.