Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 12:15 - 14:30,
sala 1.101 |
Magdalena Franczyk-Żarów | 14/ |
|
2 |
każdy czwartek, 10:30 - 12:45,
sala 1.101 |
Joanna Kapusta-Duch | 9/ |
|
3 |
każdy czwartek, 8:00 - 10:15,
sala 1.101 |
Joanna Kapusta-Duch | 11/ |
|
4 |
każdy poniedziałek, 15:00 - 17:15,
sala 1.101 |
Barbara Borczak | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.