Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2017/2018

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 60
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek, Ireneusz Maciejaszek 13/ szczegóły
2 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek, Joanna Banaś 14/ szczegóły
3 każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek, Joanna Banaś 13/ szczegóły
4 każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45, sala 0.136
Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)