Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 15 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:30,
sala 334 |
Jacek Nowicki | 17/15 |
szczegóły![]() |
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:30,
sala 334 |
Mariola Pabiańczyk | 9/15 |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Budynek Jubileuszowy |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.