Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2016/2017

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:45, sala 1.134
Maja Grabacka 15/ szczegóły
2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 15:30, sala 1.134
Łukasz Byczyński 14/ szczegóły
3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:45, sala 1.134
Łukasz Byczyński 13/ szczegóły
4 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:30, sala 1.134
Bożena Stodolak 14/ szczegóły
5 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 15:30, sala 1.136
Magdalena Mika 16/ szczegóły
6 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 1.134
Łukasz Byczyński 16/ szczegóły
7 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:45, sala 1.134
Bożena Stodolak 15/ szczegóły
8 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:30, sala 1.134
Maja Grabacka 14/ szczegóły
9 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 1.136
Magdalena Mika, Bożena Stodolak 15/ szczegóły
10 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:30, sala 1.134
Maja Grabacka 15/ szczegóły
11 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:45 - 19:30, sala 1.134
Łukasz Byczyński 14/ szczegóły
12 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 19:15, sala 1.134
Łukasz Byczyński 14/ szczegóły
13 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:30 - 19:15, sala 1.136
Magdalena Mika 12/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)