Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2016/2017
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 15 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:00,
sala 0.77 |
Rafał Ziobro, Gabriela Zięć, Krzysztof Buksa | 15/ |
szczegóły![]() |
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:45,
sala 0.77 |
Rafał Ziobro, Gabriela Zięć, Krzysztof Buksa | 12/ |
szczegóły![]() |
3 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 21:00,
sala 0.77 |
Rafał Ziobro, Gabriela Zięć, Krzysztof Buksa | 15/ |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.