Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2015/2016
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Magdalena Mika | 15/ |
|
3 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Łukasz Byczyński | 14/ |
|
4 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Magdalena Mika, Łukasz Byczyński | 11/ |
|
5 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Magdalena Mika | 16/ |
|
6 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Magdalena Mika | 16/ |
|
7 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Magdalena Mika, Łukasz Byczyński | 14/ |
|
8 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Magdalena Mika | 15/ |
|
9 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Łukasz Byczyński | 15/ |
|
10 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Magdalena Mika | 14/ |
|
11 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Bożena Stodolak | 14/ |
|
12 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Bożena Stodolak | 11/ |
|
13 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Bożena Stodolak | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.