Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2015/2016

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 (brak danych), (sala nieznana)
Magdalena Mika 15/ szczegóły
3 (brak danych), (sala nieznana)
Łukasz Byczyński 14/ szczegóły
4 (brak danych), (sala nieznana)
Magdalena Mika, Łukasz Byczyński 11/ szczegóły
5 (brak danych), (sala nieznana)
Magdalena Mika 16/ szczegóły
6 (brak danych), (sala nieznana)
Magdalena Mika 16/ szczegóły
7 (brak danych), (sala nieznana)
Magdalena Mika, Łukasz Byczyński 14/ szczegóły
8 (brak danych), (sala nieznana)
Magdalena Mika 15/ szczegóły
9 (brak danych), (sala nieznana)
Łukasz Byczyński 15/ szczegóły
10 (brak danych), (sala nieznana)
Magdalena Mika 14/ szczegóły
11 (brak danych), (sala nieznana)
Bożena Stodolak 14/ szczegóły
12 (brak danych), (sala nieznana)
Bożena Stodolak 11/ szczegóły
13 (brak danych), (sala nieznana)
Bożena Stodolak 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.1.0-4 (2023-02-27)