Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2015/2016
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Małgorzata Bączkowicz | 15/ |
|
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Robert Socha, Małgorzata Bączkowicz | 15/ |
|
3 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Jurand Sęk | 15/ |
|
4 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Robert Socha | 0/ |
|
5 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Dorota Gałkowska, Joanna Sobolewska-Zielińska | 15/ |
|
6 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Joanna Sobolewska-Zielińska | 15/ |
|
7 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Joanna Sobolewska-Zielińska | 15/ |
|
8 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Lesław Juszczak | 15/ |
|
9 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Małgorzata Bączkowicz | 13/ |
|
10 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Izabela Przetaczek-Rożnowska | 15/ |
|
11 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Karolina Królikowska | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.