Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2015/2016

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 (brak danych), (sala nieznana)
Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Ireneusz Maciejaszek 16/ szczegóły
2 (brak danych), (sala nieznana)
Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Ireneusz Maciejaszek 17/ szczegóły
3 (brak danych), (sala nieznana)
Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 16/ szczegóły
4 (brak danych), (sala nieznana)
Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 17/ szczegóły
5 (brak danych), (sala nieznana)
Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 16/ szczegóły
6 (brak danych), (sala nieznana)
Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 15/ szczegóły
7 (brak danych), (sala nieznana)
Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 16/ szczegóły
8 (brak danych), (sala nieznana)
Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk 16/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.