Dobrostan świń-czynniki wpływające na jego poziom i kryteria oceny H.HTC.972XX.SI.HZOHX
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2008/2009
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 15 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 18:30,
sala 242 |
Jacek Nowicki | 24/70 |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Budynek Jubileuszowy |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.