Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2008/2009
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 15 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy czwartek, 8:00 - 8:45,
sala 321 |
Czesław Klocek, Jacek Nowicki | 26/30 |
szczegóły![]() |
2 |
każdy piątek, 13:00 - 13:45,
sala 242 |
Czesław Klocek, Jacek Nowicki | 22/30 |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Budynek Jubileuszowy |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.