Molekularne metody oceny jakości produktów pochodzenia zwierzęcego H.HTC.MMOJ9.SM.HZOBX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2014/2015
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 13:30,
sala -010 |
Urszula Kaczor, Krzysztof Andres | 18/15 |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 13:30,
sala -010 |
Małgorzata Szczęsna | 10/15 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Budynek Jubileuszowy |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.