Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX
Ćwiczenia (CW)
Semestr letni 2013/2014
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk | 14/ |
|
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk | 15/ |
|
3 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.