Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2013/2014

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 45
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45, sala 0.135
Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Agnieszka Zawiślak, Joanna Banaś 15/ szczegóły
2 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45, sala 0.136
Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Agnieszka Zawiślak, Joanna Banaś 13/ szczegóły
3 każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45, sala 0.135
Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Agnieszka Zawiślak, Joanna Banaś 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)