Analiza sensoryczna produktów spożywczych B.W04.ASPSP.SI.BBTSX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2012/2013
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 17:30,
sala 1.71 |
Małgorzata Bączkowicz | 13/ |
|
2 |
każda środa, 17:30 - 21:15,
sala 1.71 |
Małgorzata Bączkowicz | 17/ |
|
3 |
każdy czwartek, 15:45 - 19:30,
sala 1.71 |
Małgorzata Bączkowicz | 17/ |
|
4 |
każdy czwartek, 12:00 - 15:45,
sala 1.71 |
Małgorzata Bączkowicz | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.