Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.NM.TTZXX
Ćwiczenia (CW)
semestr zimowy 2012/2013
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Bożena Stodolak | 17/ |
|
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Bożena Stodolak | 13/ |
|
3 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Bożena Stodolak | 16/ |
|
4 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Agnieszka Wikiera | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.