Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw kierunkowy VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.NI.TTZTX
Ćwiczenia (CW) semestr zimowy 2012/2013

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Literatura:

1. Gruda Z., Postolski J., Zamrażanie żywności, WNT, W-wa, 1999

2. Jastrzębski W., Technologia chłodnicza żywności, WSiP, W-wa, 1991

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 (brak danych), (sala nieznana)
Ireneusz Maciejaszek, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk 16/ szczegóły
2 (brak danych), (sala nieznana)
Ireneusz Maciejaszek, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk 14/ szczegóły
3 (brak danych), (sala nieznana)
Ireneusz Maciejaszek, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk 18/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)