Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2012/2013

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 13:30, Wydział Technologii Żywności, sala 0.108
Maria Walczycka, Ewelina Węsierska 14/ szczegóły
2 każdy piątek, 9:45 - 13:30, Wydział Technologii Żywności, sala 0.108
Maria Walczycka, Ewelina Węsierska 14/ szczegóły
3 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:45 - 19:30, Wydział Technologii Żywności, sala 0.108
Ewelina Węsierska, Piotr Kulawik 15/ szczegóły
4 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:45 - 19:30, Wydział Technologii Żywności, sala 0.108
Ewelina Węsierska, Piotr Kulawik 16/ szczegóły
5 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 17:15, Wydział Technologii Żywności, sala 0.108
Ewelina Węsierska, Piotr Kulawik 15/ szczegóły
6 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 17:15, Wydział Technologii Żywności, sala 0.108
Ewelina Węsierska, Marzena Zając 15/ szczegóły
7 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:00, Wydział Technologii Żywności, sala 0.108
Ewelina Węsierska, Marzena Zając 16/ szczegóły
8 (brak danych), (budynek nieznany), (sala nieznana)
0/ szczegóły
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)