Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2012/2013
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 13:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.108 |
Maria Walczycka, Ewelina Węsierska | 14/ |
|
2 |
każdy piątek, 9:45 - 13:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.108 |
Maria Walczycka, Ewelina Węsierska | 14/ |
|
3 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:45 - 19:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.108 |
Ewelina Węsierska, Piotr Kulawik | 15/ |
|
4 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:45 - 19:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.108 |
Ewelina Węsierska, Piotr Kulawik | 16/ |
|
5 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 17:15,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.108 |
Ewelina Węsierska, Piotr Kulawik | 15/ |
|
6 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 17:15,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.108 |
Ewelina Węsierska, Marzena Zając | 15/ |
|
7 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.108 |
Ewelina Węsierska, Marzena Zając | 16/ |
|
8 |
(brak danych),
(budynek nieznany),
(sala nieznana)
|
0/ |
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.