Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSY.SI.TTZBX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
semestr zimowy 2012/2013
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 16:15 - 18:45,
sala 1.102 |
Barbara Borczak | 12/ |
|
2 |
każdy poniedziałek, 18:15 - 20:45,
sala 1.102 |
Izabela Czyżyńska-Cichoń | 12/ |
|
3 |
każdy poniedziałek, 15:45 - 18:15,
sala 1.102 |
Barbara Borczak | 12/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.