Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX
Ćwiczenia (CW)
Semestr letni 2012/2013
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 11:15,
sala 0.77 |
Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 16/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45,
sala 0.77 |
Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 15/ |
|
3 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45,
sala 0.77 |
Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 15/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.