Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCZ.SI.TTZBX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2012/2013

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 12:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.101
Magdalena Franczyk-Żarów, Mirosław Pysz, Barbara Piekło 16/ szczegóły
2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.101
Mirosław Pysz, Barbara Piekło 13/ szczegóły
3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:15 - 10:30, Wydział Technologii Żywności, sala 1.101
Renata Kostogrys, Mirosław Pysz 16/ szczegóły
4 (brak danych), (budynek nieznany), (sala nieznana)
0/ szczegóły
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)