Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKRO.SI.TTZTX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2011/2012

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 60
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45, sala 1.138
Małgorzata Makarewicz 17/ szczegóły
2 każdy wtorek, 14:00 - 17:00, sala 1.138
Iwona Drożdż, Aleksandra Duda 16/ szczegóły
3 każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45, sala 1.138
Małgorzata Makarewicz 16/ szczegóły
4 każdy piątek, 11:15 - 14:15, sala 1.138
Paweł Satora 16/ szczegóły
5 każdy piątek, 11:15 - 14:15, sala 1.138
Aleksandra Duda 15/ szczegóły
6 każda środa, 15:15 - 18:15, sala 1.138
Urszula Błaszczyk 17/ szczegóły
7 każdy piątek, 14:15 - 17:15, sala 1.138
Paweł Satora 16/ szczegóły
8 każdy wtorek, 8:00 - 11:00, sala 1.138
Iwona Drożdż, Aleksandra Duda 14/ szczegóły
9 każdy wtorek, 11:00 - 14:00, sala 1.138
Iwona Drożdż, Aleksandra Duda 16/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)