Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANOCJ.SI.TTZDX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2011/2012
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
co drugi piątek (nieparzyste), 8:00 - 11:00,
sala 1.73 |
Teresa Fortuna, Joanna Sobolewska-Zielińska, Paulina Pająk | 15/ |
|
2 |
co drugi piątek (nieparzyste), 8:00 - 11:00,
sala 1.73 |
Teresa Fortuna, Karolina Pycia | 15/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.