Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2011/2012
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 8:00 - 11:00,
sala 1.73 |
Dorota Gałkowska | 16/ |
|
2 |
każdy czwartek, 17:45 - 20:45,
sala 1.73 |
Sławomir Pietrzyk | 14/ |
|
3 |
każda środa, 11:15 - 14:15,
sala 1.73 |
Dorota Gałkowska, Paulina Pająk | 15/ |
|
4 |
każda środa, 14:30 - 17:30,
sala 1.73 |
Joanna Sobolewska-Zielińska | 15/ |
|
5 |
każdy wtorek, 14:00 - 17:00,
sala 1.73 |
Sławomir Pietrzyk | 15/ |
|
6 |
każdy wtorek, 11:00 - 14:00,
sala 1.73 |
Sławomir Pietrzyk, Joanna Sobolewska-Zielińska | 14/ |
|
7 |
każdy wtorek, 8:00 - 11:00,
sala 1.73 |
Małgorzata Bączkowicz | 16/ |
|
8 |
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45,
sala 1.73 |
Paulina Pająk | 15/ |
|
9 |
każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45,
sala 1.73 |
Paulina Pająk | 15/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.