Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2011/2012

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 60
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każda środa, 8:00 - 11:00, sala 1.73
Dorota Gałkowska 16/ szczegóły
2 każdy czwartek, 17:45 - 20:45, sala 1.73
Sławomir Pietrzyk 14/ szczegóły
3 każda środa, 11:15 - 14:15, sala 1.73
Dorota Gałkowska, Paulina Pająk 15/ szczegóły
4 każda środa, 14:30 - 17:30, sala 1.73
Joanna Sobolewska-Zielińska 15/ szczegóły
5 każdy wtorek, 14:00 - 17:00, sala 1.73
Sławomir Pietrzyk 15/ szczegóły
6 każdy wtorek, 11:00 - 14:00, sala 1.73
Sławomir Pietrzyk, Joanna Sobolewska-Zielińska 14/ szczegóły
7 każdy wtorek, 8:00 - 11:00, sala 1.73
Małgorzata Bączkowicz 16/ szczegóły
8 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45, sala 1.73
Paulina Pająk 15/ szczegóły
9 każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45, sala 1.73
Paulina Pająk 15/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.1.0-4 (2023-02-27)