Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K03.SI.TTZCX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2011/2012
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 30 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Kinga Topolska, Agnieszka Siembida | 14/ |
szczegóły![]() |
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Kinga Topolska | 15/ |
szczegóły![]() |
3 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Kinga Topolska | 13/ |
szczegóły![]() |
4 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Kinga Topolska, Agnieszka Siembida | 15/ |
szczegóły![]() |
5 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Kinga Topolska, Agnieszka Siembida | 15/ |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.