Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2011/2012

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:00, sala 335
Czesław Klocek, Jacek Nowicki 30/15 szczegóły
2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:00, sala 335
Czesław Klocek, Jacek Nowicki 16/15 szczegóły
3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 16:45, sala 335
Czesław Klocek, Jacek Nowicki 16/15 szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Budynek Jubileuszowy
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)