Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2011/2012
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:00,
sala 335 |
Czesław Klocek, Jacek Nowicki | 30/15 |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:00,
sala 335 |
Czesław Klocek, Jacek Nowicki | 16/15 |
|
3 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 16:45,
sala 335 |
Czesław Klocek, Jacek Nowicki | 16/15 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Budynek Jubileuszowy |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.