Bezpieczeństwo żywności pochodzenia wieprzowego H.HTC.BZPW9.SM.HZOHX
Wykład (WYK)
Semestr letni 2010/2011
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 20 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 11:00 - 12:00,
Budynek Jubileuszowy,
sala 027 |
Jacek Nowicki | 23/14 |
szczegóły![]() |
2 |
(brak danych),
(budynek nieznany),
(sala nieznana)
|
Jacek Nowicki | 0/30 |
szczegóły![]() |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.