Grupa |
Termin(y) |
Prowadzący |
Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc |
Akcje |
1 |
każdy poniedziałek, 8:00 - 9:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.74
|
Wojciech Baran |
14/16
|
szczegóły
|
2 |
każdy poniedziałek, 8:00 - 9:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.74
|
Anna Konieczna-Molenda |
15/15
|
szczegóły
|
3 |
każdy poniedziałek, 8:00 - 9:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.74
|
Wojciech Baran |
15/16
|
szczegóły
|
4 |
każdy poniedziałek, 8:00 - 9:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.74
|
Anna Konieczna-Molenda |
13/15
|
szczegóły
|
5 |
każdy poniedziałek, 9:45 - 11:15,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.74
|
Wojciech Baran |
16/16
|
szczegóły
|
6 |
każdy poniedziałek, 9:45 - 11:15,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.74
|
Anna Konieczna-Molenda |
16/15
|
szczegóły
|
7 |
każdy poniedziałek, 9:45 - 11:15,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.74
|
Wojciech Baran |
16/16
|
szczegóły
|
8 |
każdy poniedziałek, 9:45 - 11:15,
Budynek B, garaże,
sala B3 - Bud. B
|
Anna Konieczna-Molenda |
15/15
|
szczegóły
|
9 |
każdy poniedziałek, 11:30 - 13:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.74
|
Wojciech Baran |
14/15
|
szczegóły
|
10 |
każdy poniedziałek, 11:30 - 13:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.74
|
Anna Konieczna-Molenda |
14/15
|
szczegóły
|
11 |
każdy poniedziałek, 11:30 - 13:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.74
|
Wojciech Baran |
15/15
|
szczegóły
|
12 |
każdy poniedziałek, 11:30 - 13:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.74
|
Anna Konieczna-Molenda |
16/16
|
szczegóły
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.