Elektyw 2: Uzdatnianie wody w przemyśle spożywczym T.F3.2EL2.SI.TTDDZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2024/2025
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:45,
sala Wykładowa II wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:15 - 9:45, sala Wykładowa II |
Urszula Błaszczyk, Iwona Drożdż, Paweł Sroka | 76/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.