Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2024/2025
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:30 - 12:00,
sala 0.73 |
Marek Kruczek | 12/ |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:30 - 12:00,
sala 0.73 |
Marek Kruczek | 11/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.