Elektyw specjalizacyjny II A: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZAZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2024/2025
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 14:15,
sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 13:30, sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15, sala zdalne |
Robert Socha | 0/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.